Emd



På mediamarkt med emelie & julia

heej ! står inne på mediamarkt just nu med emelie o julia, väntar på att emd ska komma. innan detta va vi på donken o i stan, köpte två tröjor på monki hur nöjd som helst :) är inne på världens grymmaste dator nu, en stooooor apple. nej nu kommer han som jobbar här så mst sluta, vi hörs när jag kommer hem! puuuuussss :D

Helg

halloj ! kom hem från emelie för en stund sen, var där med julia och hade hur mysigt som helst. satt och pratade ut om allt möjligt hela kvällen, kollade idol åt godis och lyssnade på musik. imon vid elva ska jag till växjö med emelie & julia och gå på stan lite (ska inte köpa ngt, har inga pengar) och sen ska vi kolla på emd. kommer bli hur kul som helst, åh juste måste ladda kameran. tur att jag kom på det nu ! aja nu ska jag fortsätta va social på datorn och sen sova, pusshej


Älskar texten

Jag är svag för dig, för du gör mig stark
Du är bra för mig, ändå förstör jag allt
Du har sönder mig, fast du gör mig hel
Det känns så rätt, även om allt som vi gör blir fel
Jag är slav för dig, jag gör vad som helst
Allt för å va med dig, kan aldrig dra en gräns
Jag har tappat greppet, vet inte in å ut
Vi kan ha trampat snett men det här är sinnessjukt
Jag vill älska dig, å jag vill slå ihjäl dig
Vill ha dig ur mitt liv, men nånting står I vägen
Å jag gör allt för att behålla förståndet
Jag har fastnat I ett beroende som håller mig fången
jag är svag för dig, för du gör mig stark
du är bra för mig, ändå förstör jag allt
du har sönder mig, fast du gör mig hel
det känns så rätt, även om allt som vi gör blir fel
jag är slav för dig, jag gör vad som helst
allt för å va med dig, kan aldrig dra en gräns
jag har tappat greppet, vet inte in å ut
vi kan ha trampat snett men det här är sinnessjukt
jag vill älska dig, å jag vill slå ihjäl dig
vill ha dig ur mitt liv, men nånting står I vägen
å jag gör allt för att behålla förståndet
jag har fastnat I ett beroende som håller mig fången
-
jag trampar vatten i kvicksand medan du drar ner mig
jag sjunker bara djupare varje minut du ger mig
jag vägrar släppa taget, jag kan inte hjälpa det
jag är på väg att träffa botten och jag älskar det
jag skulle hellre mista livet än att mista dig
jag vill älska dig, o jag vill slå ihjäl dig
vill ha dig ur mitt liv, men nånting står i vägen



Bilder i snön

haha väldigt fina måste jag säga! och erkänn bilden på julia är übersöt? vid fyra stack jag då ut med julia, och innan det kollade jag bara på massa filmer och pluggade lite på kemin. imon är de hemkunskap och slöjd i skolan, wihooo :D efter skolan ska jag nog gå till maxi och köpa godis, och sen vara hemma & mysa framför teven med familjen! på lördag ska jag till växsjö med emelie och julia och kolla på emd, kommer bli super. och på söndag ska vi tre nog till julskyltningen i k-stad, vi hörs

Sjuk

idag bestämde jag mig för att stanna hemma, när jag vaknade kunde jag inte ens svälja och jag var helt täppt i näsan. så jag låg kvar i sängen! vaknade sen av att julia ringde mig vid tio i åtta och sa; har du försovit dig??? ; nej jag är sjuk... ; okej men jag sitter här helt själv på bussen här bak helt mobbad hahaha ; mm godnatt * lägger på *. sen vaknade jag vid halv tio, gick upp och gjorde té & kollade på teve. har precis ätit tacos och kollat på seven heaven nu, senare ska jag nog ändå ut med julia, för jag orkar inte sitta hemma hela dan. fast kanske inte får för mamma eftersom jag är sjuk.. & när jag vaknade idag såg jag att det hade snöat ännu mer, vilket gjorde mig ännu gladare, fast min snöängel var borta.



22:01

halloj! blir ett snabbt inlägg nu för ska lägga mig i sängen och kolla på teve hehe. innan så duschade jag, pluggade lite spanska men kan absolut inte säga att jag kan glosorna, får öva lite till imon på bussen! sen när bonde söker fru skulle börja säger johanna; VI SPRINGER UT I SNÖN!!!!!!! :D o jag ba; JAAAAA!!! :D:D så på med termobyxor, mössa o allting och sen var vi ute i en timme kanske. haha hur kul som helst, när vi kom in kollade vi på slutet av bonde söker fru & drack varm choklad. sen kollade jag på grey's och satte mig här, imon efter skolan ska jag till jämshögs skola med julia & åka pulka, kommer nog bli skoj.. hihi. nej nu ska jag gå pusshej!

Snö

äntligen är det snö! fast då är det också väääldigt kallt.. vilket inte är bra när man ska vänta på bussen. idag hände inget speciellt i skolan. förutom på so;n då jag blev sugen på att hoppa ut från fönstret & alva höll såklart med, så vi hoppade ut och slängde oss sen i snön och gjorde snöänglar haha, fast alvas ängel såg ut som en groda. jaja sen hade vi mat, engelska och fysik, sen slutade vi vid två! idag ska jag duscha, plugga spanska (ett måste!!!), kanske lite kemi om jag orkar & ikväll blir det grey's anatomy. vi hörs

förlåt för jag inte bloggade igår, men jag glömde helt bort det!

Göra så mycket som möjligt dag

tjingeling, blir ett snabbt inlägg nu. skolan idag gick faktiskt ganska snabbt, hade sovmorgon till nio också! sen körde pappa hem mig och när jag kom hem käkade jag, städade min garderob, duschade, rakade benen & har precis fönat håret. snart ska jag läsa igenom kemin, känner att det verkligen behövs. fast det kommer sluta med att jag kollar på teve istället och tänker "orkar inte.... gör de imon..." matte läxan skulle jag med göra efter skolan men jag gjorde den sista timmen istället, så jag slipper ialf det, skönt. pusshej!
-
& en sak till, pappa sa att det kanske skulle snöa inatt. och jag hoppas hoppas hoppas verkligen att när jag vaknar imon är det vitt ute. så jävla trist när det bara är regn & sånt.

bilden är från imorse, innan jag skulle gå till bussen.

21:33

inte för jag ska sova, men det blir sista inlägget idag.. såååå


Julkänsla? Ja!


VARM CHOKLAD & PLUGG.

har precis kollat klart på ensam hemma ett, älskar den filmen! och nu ska jag ta tag i kemin med en kopp varm choklad, jag orkar inte göra matteläxan.. lämnar in den på tisdag istället hihi. och imorgon har vi sovmorgon, wiiie. fast bara till nio.. men ändå. har bytt sängkläder och städat lite i mitt rum med, puss hej

update; det här inlägget skulle läggas upp för ca en timme sen, vet inte varför det inte funkat förrän nu. förövrigt så pluggade jag aldrig på kemin, haha jag tar det en annan dag! & nu är de gossip girl, hörs!



SNÖ?!

för tillfället är jag väldigt irriterad, för det går verkligen inte att ladda över filmer från datorn till en DVD-skiva, det funkade ju innan?! hade ju planerat att ladda över sunes jul och hela säsongen av livet enligt rosa, & sen sitta och mysa till det.. men naaeejda.
och jag längtar faktiskt till julen nu, fast jag hatar julen. men jag menar den där mysiga känslan, jag vill att snön ska komma så det kan bli lite julstämning här innan jag åker till thailand över jul och nyår. där får jag ju knappast någon "julkänsla" haha.

ni får en väldigt tjusig bild på några "figurer" jag gjorde för nån dag sen, haha inte för bilden har något med texten att göra men hade inga andra.


UNDERBAR KVÄLL.

halloj, kom hem från julia för en stund sen och nu sitter jag här och är sugen på något att äta, men vet inte vad.. kvällen idag var grymt lyckad. kollade teve åt godis spelade klädpoker hej knäckt drack läsk lyssnade på musik skrattade pratade & lite annat, tack för kvällen alla!
-
nu ska jag nog ta och klä på mig pyjamas ta ut linserna borsta tänderna & allt de där, funderade på att gå på gudstjänst imon också men usch nej, det orkar jag inte känner jag nu. är otroligt trött och vill bara sova.. hehe. imon ska jag även plugga, på kemin och så ska jag göra klart engelska läxan och påbörja matte läxan hade jag tänkt! och så är ju söndag "sitta hemma och deppa för det är skola" dag.
åh vad sugen jag blev på chokladsmet nu.. nästan så man skulle göra lite, haha.

NYDUSCHAD TJEJ MED SMINK

nu får ni två tjusiga bilder som jag tog för cirkus tio minuter sen. har precis duschat (som ni ser) och sminkat mig. snart ska vi äta god mat, och sen ska jag nog försöka göra klart engelska läxan innan jag åker till julia. vi hörs

GRÅTT OCH TRIST.

god morgon! idag vaknade jag elva, men låg kvar i sängen i cirkus en halvtimme när jag upptäckte hur grått och tråkigt allt var när jag öppnade ögonen.. haha. åt kinamat till frukost som var kvar sen igår, mums! snart ska jag ta en dusch och klä på mig, och klockan 6 ska jag till julia med några, kommer bli hur kul som helst! :)
-
och min fjärrkontroll är helt borta, och då menar jag verkligen BORTA! jag har vänt upp och ner på hela rummet, och den finns inte någonstans. så nu måste jag gå fram till teven när jag ska byta kanal.. great..
-
funderar på att byta header också, men jag har ingen bild som passar. men så fort jag har det så ska jag fixa en ny, är så trött på den jag har nu!


JAG KAN LIKA VÄL FORTSÄTTA.

Ännu en sån här teckning.. & den här blev väldigt missbildad kan jag väl till lägga.
men jag håller på och lär mig, och det är faktiskt inte så lätt..
-
hursomhelst kom emelie hit vid halv sju tiden. julia kunde inte komma för hon började bråka med sin mamma, hihi stygg flicka. men jag & emelie hade kul ändå, såklart! och andreas weise åkte ut från idol, inte bra inte bra alls. fast olle skulle ju såklart inte åka ut, hejar på ju på honom. men linnea, ja hon kan gärna åka hem. pusshej!

KINA MAT

nu har mamma och pappa precis kommit hem, & så hade dom även köpt öronhängen, ett armband & trosor till mig hihi :D nu ska jag nog byta om till lite mer normala kläder. för tillfället sitter jag i pyjamas byxor och pappas tröja!

SNÖSLASK & REDIGERAD BILD.

halloj! igår kunde jag faktiskt somna, för julia "andades" inte "högt" (snarkade), ialf inte så jag stördes av det. idag i skolan mådde jag inte alls bra, hade cp ont i halsen hela dan & på hemkunskapen fick jag skit ont i magen o så kändes det som att jag skulle svimma. men jag klarade mig och klarade också att göra so provet, kommer nog bara få G där känner jag. men för att inte ha pluggat nånting kunde jag förvånansvärt mycket!
& sen började det snöa/regna med, blev helt glad när jag såg att det snöade utanför fönstret, men sen var det bara fejksnö som smälte så fort det landade på marken. så nu är det blött och äckligt ute, usch
vid 6-8 kommer nog mamma och pappa hem, och så ska dom ha med sig kinamat och godis till mig hihi.
och vid 7 ska emelie & julia komma hit, blir att kolla idol och sånt mysigt!
-
& den här bilden är mycket redigerad kan jag tillägga.
jag har ju såklart inte bruna ögon, vit vägg bakom mig med blommor, perfekt hy och allt sånt där!

GODNATT


Jag gissar på att vår natt kommer sluta såhär!
fin bild jag gjorde eller hur? hahaha, ja.  aja godnatt pusshej

SOVA ÖVER MED JULIA.

heej! idag gick skolan snabbt, sista timmen hade vi idrott - dans & lekar eller vad det var. faktiskt kul!
sen tog jag bussen & hoppade av vid ica, köpte godis och gick sen hem.
och mer har jag inte gjort idag.. seriöst jag börjar få panik inför so provet, men jag orkar verkligen inte
och vet inte vad man ska kunna heller. vid 6 kommer julia hit & sen sover hon här.
hon får hjälpa mig med matte läxan också.. hihi. ni får två bilder som jag egentligen skulle laddat upp igår,
men datan var så seg så det gick inte. puss!

BOWLING & BUSS

men hej! nu är det faktiskt så att jag tänkt börja blogga här igen, har saknat min blogg.. hehe. idag var vi hursomhelst lediga, och dagen spenderades på bästa sätt med bowling med bästa vännerna! jag vann *fniss*, emelie kom tvåa och julia kom trea. efter vi hade bowlat gick vi hem till emelie och kollade på sammanlagt 16 filmer (vi bläddrade förbi alla super snabbt).
-
& måste berätta en till grej.. när klockan var halv två, gick jag och frågade mamma om hon kunde köra upp mig till ofm, hennes svar blev att vi inte hade ngn bil. pappa hade tagit den till helsingborg. jaha tänker jag, och ser att klockan är 13.31, & bussen går 13.36. så jag gick till mitt rum och började fundera på vad jag skulle göra.. sen bestämde jag mig för att försöka hinna med bussen, så jag stängde av datan, teven och gjorde allt super snabbt och började sen springa till bussen! var skit anfådd och så var det inte liiite kallt ute heller, och när jag kom fram till busshållplatsen var klockan 13.38, jaha.. nu har jag missat den tänkte jag... och tänkte att det inte var lönt att gå ända fram till busshållplatsen, så jag stod en bit ifrån och funderade på vad jag skulle göra nu, medan jag såg bussen komma där framme.. började kuta som fan och precis när den körde förbi mig kollade chaffisen på mig, och till min förvåning stannade han faktiskt en bit bort! så sprang bort till den och hoppade på, gud vad alla glodde på mig på bussen. hahahaah
-
men snacka om tuuuur, alltså seriöst :o
okej det här blev ett ganska långt & ointressant inlägg, men det får ni stå ut med.
nu ska jag duscha, raka benen, plugga spanska & sen klockan nio är det grey's anatomy <3
so;n försökte jag klara av innan. men det går verkligen segt. jag får inte in något i huvet,
och jag vet inte vad man ska kunna, så jag orkar faktiskt inte med det. klart slut hejdå

IMON ÄR VI LEDIGA!!!!!!! :D

hihi var sugen på att säga hej till min egna älskade saknade blogg....... hej
nu sitter jag & äter pärlsocker som trillat av från min uppätna kanelbulle, jag vill ha en till bulle
men jag orkar inte hämta. emelie kan inte du hämta en bulle åt mig? - nej
okej snart ska jag gå och lägga mig och drömma om kemin för det är det bästa här i världen
kemin hjälper mig upp på fötter när allt känns tungt, tack! <3
imon ska jag bowla med emelie och julia. jag suger på att bowla & dom kommer äga ut mig känner jag
men det gör inget för jag är bäst ändå, säg hejdå till bloggen marika............ HEJDÅ
blir inga bilder för datan är as seg & det laddar i triljoner år, så nej

RSS 2.0